Zorgbelang Panel: jouw mening over zorg en welzijn

Wij zetten ons in voor betere zorg voor iedereen. Daarom willen we graag weten wat jij vindt van zorg en welzijn. Doe mee met ons Zorgbelang Panel en geef zo zorg jouw stem.

Via het Zorgbelang Panel ontvang je via e-mail een enquête. Samen met andere deelnemers geef je jouw mening over de gezondheidszorg in de provincie Noord-Brabant. De resultaten van de enquêtes worden gebruikt om zorg en welzijn in Nederland te verbeteren. Dit kan door jouw ervaringen met de zorg te delen. Jouw mening telt!

Meedoen is simpel

Deelnemen kan anoniem. Ongeveer 4 keer per jaar krijg je via e-mail een enquête toegestuurd. Je bepaalt per enquête of je meedoet. Niks is verplicht.

Aanmelden

Meld je hier aan.

Contact

Publicaties

 • Rapport 'Zorg naar gemeenten'

  Digitale cliëntenraadpleging: zelfredzaamheid ontstaat niet vanzelf. Chronisch zieken, ouderen en gehandicapten doen voor ondersteuning niet zonder meer een beroep op buren of familie. Veel mensen met een beperking durven niet goed om hulp te vragen. Dit blijkt uit de digitale raadpleging Zorg naar gemeenten, waaraan bijna zesduizend mensen met een beperking hebben meegedaan. De raadpleging is onderdeel van de cliëntenmonitor van het programma Aandacht voor iedereen (AVI).

 • Rapport 'Zorg naar gemeenten. Bent u al geïnformeerd?'

  Rapportage met de uitkomsten van de raadpleging 'Zorg naar gemeenten. Bent u al geïnformeerd?' (september 2014) onder ruim 3000 mensen die nu AWBZ-zorg krijgen maar volgend jaar voor hun ondersteuning bij de gemeente moeten aankloppen.

 • Rapport 'Zorg naar Gemeenten: het gesprek met uw gemeente'

  Rapportage van de digitale raadpleging 'Zorg naar gemeenten: het gesprek met uw gemeente'.

 • Rapport 'Zorg naar gemeenten: Weet u waar u aan toe bent?'

  Vierde verdiepend onderzoek naar ervaringen van cliënten, familie en mantelzorgers gedurende de transitie van AWBZ zorg naar gemeenten. Thema’s: ‘onderlinge hulp’ en ‘het gesprek met de gemeente’

 • Rapport verdiepend onderzoek AVI cliëntenmonitor februari 2015

  Zorg naar gemeenten. Tweede onderzoek naar belevingen en ervaringen van cliënten, familie en mantelzorgers gedurende de overgang van AWBZ zorg naar gemeenten.Thema informatievoorziening.

 • Rapport verdiepend onderzoek AVI cliëntenmonitor juli 2015

  Zorg naar gemeenten. Is uw zorg veranderd onder de ‘nieuwe Wmo’?
  Derde onderzoek naar ervaringen van cliënten, familie en mantelzorgers gedurende de transitie van AWBZ zorg naar gemeenten. Thema’s: ‘gesprek met de gemeente’ en ‘continuïteit van zorg’.