Vertrouwenspersonen Jeugdhulp

Als je te maken krijgt met jeugdhulp is dat vaak een ingrijpende en emotionele ervaring. Je kunt kosteloos een beroep doen op de onafhankelijke vertrouwenspersonen van Zorgbelang Brabant. Vertrouwenspersonen beantwoorden vragen, gaan vertrouwelijke gesprekken aan en bemiddelen bij klachten. AKJ – vertrouwenspersonen in de jeugdhulp en de Zorgbelangorganisaties voeren de functie van vertrouwenspersoon in samenwerking met elkaar uit.

Krijg jij jeugdhulp of ben je ouder van een kind dat jeugdhulp krijgt? Wil je advies, heb je een vraag of een klacht?

De vertrouwenspersonen helpen je verder! Bel naar het landelijke nummer van het AKJ, 088 - 555 10 00. Stuur een e-mail naar info@akj.nl of vul het contactformulier in op www.akj.nl. Via de website kun je ook chatten met een medewerker.

Heb je al een vertrouwenspersoon?

Als je al contact hebt gehad met een vertrouwenspersoon van Zorgbelang Brabant, kun je op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur bellen naar de betreffende medewerker. Zij zijn bereikbaar op hun mobiele nummer. Je kunt hen ook mailen: vertrouwenspersonen@zorgbelang-brabant.nl.

Lees hier wat een vertrouwenspersoon voor jou kan doen.


Bij Adviespunt Zorgbelang zijn 11 Zorgbelangorganisaties in Nederland aangesloten. Zorgbelang weet wat er speelt in de regio en staat dichtbij de zorggebruikers. Wanneer het nodig is, kan de kracht van het landelijk netwerk worden ingezet.

Contact

Publicaties