Stérk.Brabant maakt sociaal maatschappelijke initiatieven sterker

Zorgbelang Brabant|Zeeland vormt samen met ZET in opdracht van de provincie Noord-Brabant Stérk.Brabant. Een Brabants netwerk om initiatieven met een sociaal maatschappelijk belang met elkaar in contact te brengen zodat initatiefnemers met elkaar kunnen meedenken, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken.

Daarnaast zijn er een aantal organisaties binnen het netwerk van Stérk. Brabant die de initiatieven ondersteunen met hun mensen, middelen en specifieke expertise. Zorgbelang Brabant|Zeeland is een van deze organisaties. Bij ons kun je terecht voor: trainingen op het gebied van zorg en welzijn, het houden van ophaalsessies/brainstormsessies, netwerken, procesbegeleiding, het schrijven van projectplannen en subsidieaanvragen, sparren en coachen, het organiseren van bijeenkomsten en het uitvoeren van kwalitatief en kwantitatief onderzoek.

Ook kun je aankloppen als je meer wilt weten over onderwerpen als jeugdhulp, de Wmo, Wlz, positieve gezondheid, het sociaal domein, langer thuiswonen, eigen regie, participatie en het werven van fondsen.

Meer weten over Stérk.Brabant en hoe jouw intiatief sterker kan worden: http://www.sterkbrabant.nl