Nieuwe Brabantse producten om langer thuis te wonen Archief

liever thuis! beurs | 23 t/m 25 november 2017
Beursgebouw Eindhoven

Wanneer je op de liever thuis! beurs even uitrust met een kopje koffie op het terras, kijk je recht op de bruisende stand Brabant, Region of Smart Health. Oftewel: Brabant, regio van slimme zorg. In de stand presenteren verschillende ondernemers hun nieuwe producten en diensten, die je helpen om langer en prettiger thuis te wonen. Dit zijn oplossingen die je helpen om op een prettige manier je leven te blijven leiden zoals je dat gewend bent.

Rondleidingen over de beurs
Elke dag organiseren we een rondleiding over de gehele beurs langs diverse stands. Het doel is niet om je iets te verkopen, maar om je vrijblijvend en onafhankelijk te laten zien welke slimme oplossingen er al zijn!

Natuurlijk is er tijdens de rondleiding volop gelegenheid om vragen te stellen en te praten over de diverse producten en diensten. We sluiten de rondleiding af met een lunch bij de stand van Brabant, Region of Smart Health, waar de provincie, Zorgbelang Brabant en verschillende ondernemers u ontvangen. Ook kun je met ons in gesprek gaan over het thema langer gezond thuis wonen: waar loop je tegen aan? Hoe kunnen we je verder helpen? Kom daarom langs in onze stand Brabant, Region of Smart Health!

De rondleidingen zijn gratis en starten dagelijks om 11:00 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk; dit kan door een mail te sturen naar smarthealth@brabant.nl. Je ontvangt dan per e-mail een aanmeldingsformulier. Het aantal beschikbare plaatsen per dag is beperkt.

Brabant, Region of Smart Health
Brabant, Region of Smart Health is een internationaal netwerk van allerlei partijen die zich inzetten voor nieuwe producten en diensten om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen en langer gezond en vitaal te blijven. De uitvoering van het internationale project ITHACA is een van de activiteiten van dit netwerk. De provincie Noord-Brabant is projectleider van ITHACA en verzorgt daarom deze stand en de rondleidingen op de liever thuis! beurs. Zorgbelang Brabant is een van de netwerkpartners. Zo zorgen we er samen voor dat nieuwe producten en diensten onder je aandacht komen, om je te helpen vitaal en zelfstandig te blijven.

Je vindt onze stand tegenover het terras, op nummer 188.
Lees hier meer informatie over het project ITHACA.