Neem deel aan de klankbordgroep Huisartsenposten West-Brabant! Archief

Stichting Huisartsenposten West-Brabant (HAPWB) wil dat de spoedeisende huisartsgeneeskundige zorg vanuit de huisartsenposten Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur en Breda zo veel mogelijk aansluit bij de behoefte van de inwoners aan spoedeisende zorg. Zorgbelang Brabant organiseert daarom namens HAPWB een klankbordgroep. Deze klankbordgroep geeft advies aan HAPWB over de (kwaliteit van de) dienstverlening.

Ben je patiënt bij een huisarts in het werkgebied van de Huisartsenposten West-Brabant? En wil je vanuit patiëntenperspectief een bijdrage leveren aan het beleid van de Huisartsenposten? Meld je dan aan voor de klankbordgroep. Jouw mening is belangrijk!

Wat wij bieden
Wij bieden je een platform om mee te denken over HAPWB en uw ideeën hieromtrent naar voren te brengen. Jouw mening is belangrijk! Je wordt bij deze werkzaamheden ondersteund door een medewerker van Zorgbelang Brabant. Uiteraard worden je reiskosten vergoed. 

Meer informatie/aanmelden
Als je meer informatie wilt over de klankbordgroep en/of als je je wilt aanmelden, kun je contact opnemen met Rosaida Broeren van Zorgbelang Brabant via tel. 06 - 42 05 92 35, of e-mail: rbroeren@zorgbelang-brabant.nl.

Als je je hebt aangemeld, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.