‘Mijn Re-integratieplan’ gratis voor leden Q-uestion Archief

Leden van Stichting Q-uestion kunnen tot het einde van dit jaar een voucher krijgen om gratis deel te nemen aan ‘Mijn Re-integratieplan’. Dit is een online leerprogramma dat werknemers met een chronische ziekte ondersteunt in het meer grip krijgen op het re-integratietraject. Mijn Re-integratieplan is gemaakt voor zieke werknemers met een arbeidscontract bij een werkgever, in de eerste twee jaar na hun ziekmelding.

Het is een praktisch en persoonlijk hulpmiddel (in een veilige online omgeving) om op je eigen tempo weer balans te vinden in je werk en je leven. Mijn Re-integratieplan kan je ondersteunen om binnen je mogelijkheden weer aan het werk te gaan; te re-integreren. Met 'Mijn Re-integratieplan' kun je:

 • leren wat de overheid van jou en je werkgever verwacht in een 
  re-integratietraject;
   
 • uitzoeken wat de belangrijkste redenen zijn dat je het werk niet
  (volledig) kan uitvoeren;
   
 • uitzoeken welke aanpassingen of maatregelen jou kunnen helpen 
  om weer (meer) aan het werk te gaan en dat vol te houden;
   
 • voorbereiden en oefenen van gesprekken met je werkgever of bedrijfsarts;
   
 • nalezen en uitprinten van achtergrondinformatie.

‘Mijn Re-integratieplan’ is gebaseerd op vele ervaringen van zieke werknemers, deskundigen, onderzoek, bijeenkomsten en trainingen.

Gratis voucher
Leden van Q-uestion kunnen gebruik maken van het programma. Ben jij lid en wil je meer informatie of al direct een account aanmaken? Neem dan contact op met Q-uestion via info@stichtingquestion.nl. Wil je meer weten over ‘Mijn Re-integratieplan’ kijk dan op: www.mijnreintegratieplan.nl. Ben je nog niet lid van Q-uestion en je wilt toch deelnemen aan ‘Mijn Re-integratieplan’? Wordt dan voor €25,- lid en ontvang de gratis voucher.