eHealth week 2018 Archief

Van 20 t/m 26 januari 2018 wordt voor de tweede keer de eHealth week georganiseerd door het ministerie van VWS en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. Zorgbelang Brabant | Zeeland is één van de deelnemende organisaties.

De eHealth week is een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen het ministerie van VWS en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met eHealth in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren. 

eHealth? Iets voor jou?
Wil je weten wat eHealth voor jou kan betekenen? Wij vertellen het je graag. Op maandag 22 januari organiseert Zorgbelang Brabant | Zeeland de gratis toegankelijke bijeenkomst eHealth? Iets voor jou? Daarin gaan wij samen aan de slag met verschillende eHealth toepassingen, zodat je zelf kunt ervaren hoe het werkt. Wij geven ook een presentatie over de eHealth Meetlat: ons jaarlijkse regionale onderzoek naar de digitale zorg van Brabantse en Zeeuwse zorgaanbieders.

Activiteitenkalender
Op de website www.ehealthweek.net vind je een overzicht van alle activiteiten tijdens deze week. Bezoek een activiteit en ervaar zelf wat digitale ondersteuning in de zorg voor u kan betekenen. Van innovatielabs, workshops, open dagen, demonstraties, webinars tot aan theatervoorstellingen en pop-up stores door heel Nederland.

Kijk voor meer informatie op de website van ehealthweek.