Denkkracht gevraagd! Archief

In het leven kun je soms voor problemen komen te staan waarvoor je hulp van of via de gemeente nodig hebt. Denk aan een uitkering, begeleiding, huishoudelijke verzorging of jeugdhulp. Meestal ga je dan met de gemeente in gesprek en is er contact via bijvoorbeeld telefoon, e-mail of brieven.

De gemeente Breda wil ervoor zorgen dat je op de beste manier geholpen wordt. Dat je overzicht hebt en makkelijk zaken kunt regelen met de gemeente. Daarom onderzoeken we of we op internet een platform kunnen maken waar je makkelijk je vragen kunt stellen en je eigen zaken kunt regelen. Hiervoor vragen we jouw denkkracht!

Denk bijvoorbeeld aan het maken van een persoonlijk plan of het vastleggen van afspraken. Ook kun je daar dan simpel brieven van de gemeente terugvinden, of zelf documenten die nodig zijn voor een aanvraag bij de gemeente achterlaten. Het belangrijkste is natuurlijk dat dat platform veilig is én handig om te gebruiken. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Want je (of iemand in je omgeving) maakt nu gebruik van zorg en ondersteuning via de gemeente en weet als geen ander wat wel of niet werkt.

Wil je de gemeente Breda helpen?

Dan nodigen we je van harte uit om op dinsdag 30 januari 2018 met ons mee te denken en ons te helpen om het platform goed in te richten. We zullen tijdens de bijeenkomst nog wat meer uitleggen over wat de bedoeling is van het platform en gaan daarna graag met je in gesprek.

Meld je aan bij Ewaldine Buitelaar van de gemeente Breda via eb.buitelaar@breda.nl of telefoonnummer 076-529 32 53. Geef ook aan welke ronde je wilt bijwonen. 

Waar:

Mondiaal Centrum,
Roland Holststraat 71, Breda

Wanneer: 

dinsdag 30 januari 2018

Tijdstippen:

eerste ronde: van 14.30 tot 16.00 uur

tweede ronde: van 16.30 tot 18.00 uur
(herhaling eerste ronde indien daarvoor voldoende belangstelling is) 
Voor een broodje en soep wordt gezorgd.