Ben jij zzp’er in de wijkzorg?

Ben jij als zzp’er actief in de wijkzorg in Breda, Den Bosch, Tilburg, Waalwijk of Nijmegen (en omgeving)? Wij zoeken zzp'ers die willen meewerken aan een pilot voor de thuiszorg.

Vind je dat jouw klanten zoveel mogelijk eigen regie moeten kunnen hebben over zorg die bij hen thuis wordt geleverd? En wil je je werk graag efficiënter en klantvriendelijker organiseren? Vind je dat je teveel van je kostbare tijd kwijt bent met administratie? Zou je daarnaast iets meer zekerheid willen hebben, maar wel zelfstandig  zijn en blijven?

Wil je weten wat voor plannen er al ontwikkeld zijn bij een grote landelijke organisatie om zowel voor de klant als voor jou het werk en het leven aangenamer te maken? En wil JIJ meewerken aan een pilot die deze ideeën toetst en nog beter werkbaar maakt om vervolgens in de thuiszorg te implementeren?

Wij zoeken bij voorkeur een groep van 5 tot 10 zzp’ers met eigen klanten in de thuiszorg die al een samenwerkingsverband hebben en tegen bovenstaande zaken aanlopen.

Nieuwsgierig en past deze omschrijving bij jou? Neem dan contact op met Gabie Conradi: gconradi@zorgbelang-brabant.nl.  Dan vertelt zij je meer.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op deze pagina.

Reageer op deze pagina

Nieuwe reacties:
Anti-spamvraag

Let op! Uw reactie wordt direct zichtbaar op de website. De sitebeheerder heeft het recht ongewenste reacties zonder overleg te verwijderen.