Maatwerk

Heb je als organisatie of professional een specifieke vraag? Wordt het tijd voor een bijscholing op maat? Veel wetswijzigingen waar je mee te maken krijgt? 

Patiënten- of cliëntenorganisaties dienen van veel markten thuis te zijn. Signaleren, informeren en op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen. Dit kan veel vragen van de betrokken vrijwilligers. Om deze vrijwilligers en jouw organisatie zo goed mogelijk te ondersteunen, biedt Zorgbelang Brabant een speciaal aanbod op maat. Dit aanbod kan je helpen je werk nog beter vorm te geven. De cursussen en bijeenkomsten worden aangepast aan jouw wensen en sluiten aan bij jouw situatie. 

Incompany training
De kosten voor een cursus of training bedragen € 495,- per dagdeel. Twee aangesloten dagdelen kosten samen € 895,-. (Bedragen zijn exclusief BTW). Deze tarieven gelden voor de aangesloten organisaties van Zorgbelang Brabant. Voor niet-aangesloten organisaties gelden andere tarieven. Voor meer informatie hierover kun je mailen naar Nelleke Maathuis: nmaathuis@zorgbelang-brabant.nl.

Een specifieke vraag? Aanbod op maat

Staat je wens op het gebied van scholing en deskundigheidsbevordering er niet bij? Neem dan contact met ons op. Samen met jou kijken wij waar behoefte aan is. Mochten wij zelf de kennis niet in huis hebben, dan brengen wij je in contact met ons brede netwerk van mensen die cursussen en trainingen geven. Zodat je zeker weet dat je de kennis ontvangt die bij je vraag past.

 

Contact