BroedplaatsZ

BroedplaatsZ is het social mediaproject van Zorgbelang Brabant waarbij gebruikers van zorg, twitteren en bloggen over hun dagelijks leven. Door te delen wat hen bezighoudt en te twitteren over de ‘hindernissen’ en ‘uitdagingen’ in hun leven, willen zij de beeldvorming over hen beïnvloeden en het stigma waar zij nog altijd mee te kampen hebben, doorbreken.
Via social media kunnen we meekijken in de wereld van een ander. We delen mee in vreugde en verdriet, krijgen een beeld van hoe deze ervaringsdeskundigen hun leven leiden en kunnen de kennis en ervaring die gedeeld wordt, gebruiken.

Wie BroedplaatsZ volgt, krijgt meer inzicht in het leven van deze mensen. Beleidsmakers van zorg kunnen er ideeën opdoen voor het ontwikkelen van beleid dat beter aansluit op de vraag van diegene waarvoor het bedoeld is. Door elkaar te volgen en aan te vullen, kunnen we samen Broeden op betere Zorg. In een tijd waarin zorg en welzijn steeds meer een taak van gemeenten worden, is het zaak om de doelgroepen die het betreft, goed in beeld te hebben.
 

Volg de BroedplaatsZ'ers op Twitter. Of stel hen vragen, gebruik #BroedplaatsZ of @BroedplaatsZ.

BroedplaatsZ vertelt...

Contact