Bijdragen aan verbetering van zorg

Alle informatie die wij via onze vrijwilligers, ervaringsdeskundigen, aangesloten organisaties en via onze netwerken hebben verzameld, delen we met zorgaanbieders, zorgverzekeraars en overheden.

Deze informatie is van onschatbare waarde voor het ontwikkelen van een (gemeentelijk) beleid op het gebied van Wmo, Jeugdhulp en participatie. Want hoe kun je je beleid beter laten aansluiten op de mogelijkheden, wensen en behoeften van de zorgvrager, dan door in gesprek te gaan met de mensen om wie het echt gaat? Zij weten namelijk als geen ander hoe de zorg in de praktijk werkt, wat er anders kan, wat er nodig is.

Samen met onze ervaringsdeskundigen, vrijwilligers, zorgaanbieders, zorgverzekeraars en overheden voeren we een groot aantal projecten uit die de zorg in Brabant en Zeeland essentieel verbeteren en vernieuwen.

Wil je cliënten/patiënten betrekken in jouw zorgproject? Wil je informatie vanuit het perspectief van de cliënt/patiënt? Of wil je Zorgbelang Brabant | Zeeland als samenwerkings- of netwerkpartner in het project? Neem dan contact op met Jeroen Kwak. Hij vertelt je graag wat Zorgbelang Brabant voor je kan betekenen.

Contact

  • drs. Jeroen Kwak

    Senior consultant

    Directie en management

    'Het gaat niet om wat er gebeurt, maar hoe je er mee om gaat'