SPEAK&EAT: Someren

Meepraten over jeugdhulp en het gemeentelijk beleid in Someren

Op dinsdag 12 september organiseert Zorgbelang Brabant in opdracht van de gemeente Someren in Zuidoost-Brabant een Speak & Eat bijeenkomst in Someren. Een activiteit waarbij ontmoeten, eten en in gesprek gaan centraal staan.

Wil jij meepraten over de jeugdhulp en het gemeentelijk beleid in Someren? Heb jij ervaring met jeugdhulp, werk & inkomen of WMO in deze gemeente? En ben jij een jongere of ben je een professional en wil je jongeren meenemen?

Dan nodigen we jou van harte uit voor SPEAK&EAT
op dinsdag 12 september!

Wij zijn benieuwd naar jouw persoonlijke mening over de zorg en ondersteuning die jij vanuit de gemeente krijgt. Wij horen graag ‘wat werkt niet’, maar vooral ‘wat werkt er wel’!

Samen kijken we naar de manier waarop jij als burger inspraak hebt over het gemeentelijk beleid en gaan we een advies geven aan de gemeente hoe zij dit in de toekomst moeten oppakken.

Wanneer?  12 september 2017                   
Hoe laat?   16.30 - 18.00 uur
Waar?  De einder, Einderplein 1 in Someren


Voor jouw deelname aan SPEAK&EAT bieden wij een leuke attentie en de mogelijkheid om gebruik te maken van een reiskostenvergoeding.

Meer informatie/aanmelden
Wil je meer informatie en/of je aanmelden? Neem dan contact op met Lieke (06-50805222 of lhesemans@zorgbelang-brabant.nl) of Gabie (06-29259435) of gconradi@zorgbelang-brabant.nl).

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op deze pagina.

Reageer op deze pagina

Nieuwe reacties:
Anti-spamvraag

Let op! Uw reactie wordt direct zichtbaar op de website. De sitebeheerder heeft het recht ongewenste reacties zonder overleg te verwijderen.