Netwerkbijeenkomst onderwijs en belangenbehartiging in Goes

Zorgbelang Brabant|Zeeland organiseert In samenwerking met Ieder(in), Landelijk Platform Psychische Gezondheid en Patiëntenfederatie Nederland op dinsdag 20 maart 2018 een netwerkbijeenkomst over onderwijs en belangenbehartiging in Goes. Tijdens deze netwerkbijeenkomst kunnen ouders, jongeren (met een berking of chronische ziekte) en adviesraden die met onderwijs te maken hebben kennismaken met elkaar en ervaringen uitwisselen. 

Ouders van leerlingen en jongeren met een beperking of chronische ziekte hebben veel kennis en ervaring wat betreft de aandoening van de leerling of het regelen van ondersteuning in het onderwijs. Voor adviesraden en ondersteuningsplanraden is deze informatie zeer waardevol, omdat zij daar gebruik van kunnen maken bij de uitvoering van de regelgeving in het onderwijs.

Een belangrijke vraag is: “Welke vormen van ondersteuning zijn nodig, zodat leerlingen met een beperking of chronische ziekte naar school kunnen?” Ouders en jongeren kunnen vanuit hun ervaringsdeskundigheid informeren en adviseren.

Kom ook en maak kennis met elkaar! De bijeenkomst is van 20.00 uur tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Kom ook en deel je ervaringen! Het gaat om netwerken, dus breng gerust iemand mee die hiervoor belangstelling heeft!
Meld je aan vóór 5 maart 2018 via info@zorgbelang-brabant.nl.

Vermeld hierbij – indien van toepassing - vanuit welke adviesraad of ondersteuningsplanraad, ouder- of jongerengroep je aanwezig bent.
Enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een bevestiging met daarbij de exacte locatie en een routebeschrijving.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op deze pagina.

Reageer op deze pagina

Nieuwe reacties:
Anti-spamvraag

Let op! Uw reactie wordt direct zichtbaar op de website. De sitebeheerder heeft het recht ongewenste reacties zonder overleg te verwijderen.