Met jou wil VWS wel eens een beschuitje eten

Graag nodigen wij je uit voor het eOntbijt op donderdag 21 december van 07:30 - 09:30 uur wat het ministerie van VWS en de Zorginnovatiewinkel samen met Zorgbelang Brabant|Zeeland bij ZorgSaam in Terneuzen organiseren.

Dit eOntbijt is een netwerkontbijt in de reeks van landelijke eHealth netwerkontbijten. Zorgverleners, patiënten, mantelzorgers, ondernemers en beleidsmakers komen bijeen om bevorderende en belemmerende factoren bij de opschaling van eHealth proactief om te buigen naar acties die bijdragen aan een snellere en doelmatiger inzet van eHealth in Nederland.

Voor VWS betekent dit concreet dat een reeks netwerkontbijten inzicht oplevert in welk beleid mogelijk knelt en of er nieuwe beleidsmaatregelen de accelaratie kunnen bevorderen. Intussen hebben de eOntbijten in Limburg, Gelderland, Noord-Brabant, Drenthe, Utrecht, Zuid-Holland, Flevoland plaatsgevonden en nu is Zeeland aan de beurt.

Het doel van de ochtend is om:

  • Te bespreken waar regionale kansen en mogelijkheden liggen ten aanzien van eHealth en om eventuele beleidsmatige aanpassingen te doen door het ministerie van VWS. Het gaat hier niet om meer geld, maar om de beschikbare middelen slimmer in te zetten in de betreffende regio.
  • Gericht in te zetten op lokale thema's en die meer aandacht geven bij het ministerie.

Het ministerie wil tijdens het ontbijt graag in gesprek om mogelijke beleidsmatige barrières te bespreken en aan te pakken.

Na elk eOntbijt wordt een verslag met actiepunten gemaakt en deze wordt teruggekoppeld aan de deelnemers. Vervolgens worden alle bevindingen uit de twaalf provincies in een eindrapportage verzameld en gepresenteerd.

Wij nodigen je uit om op donderdag 21 december om 07:30 uur bij ZorgSaam jouw ervaringen, inzichten en mening te delen. Wij zorgen voor een lekker en gezond ontbijt. Kom langs en ga het gesprek aan zodat we samen een beweging op gang gaan brengen.

Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan! Voor de bijeenkomst kan je je met maximaal één persoon per organisatie aanmelden.

Met hartelijke groet,

Team Innovatie & Zorgvernieuwing, Ministerie van VWS

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op deze pagina.

Reageer op deze pagina

Nieuwe reacties:
Anti-spamvraag

Let op! Uw reactie wordt direct zichtbaar op de website. De sitebeheerder heeft het recht ongewenste reacties zonder overleg te verwijderen.