Halloween-ontmoeting

Op zondagmiddag 29 oktober 2017 is er weer een ontmoetingsbijeenkomst, deze keer met het thema ‘Halloween’. Deze bijeenkomst is voor iedereen die op zoek is naar nieuwe contacten.

Tegen de kleine entreeprijs van € 5,00 ben je van harte welkom. Ben je al eens eerder bij één van onze ontmoetingen geweest en breng je eennieuwintroducee mee? Dan is de entreeprijs voor hem/haar € 3,50.

In ons griezelige thema maken we er weer een gezellige middag van. De middag begint om 14:00 uur en eindigt om 19:00 uur. De entreeprijs is inclusief eten. Neem wat extra geld mee voor drankjes. Mocht je ergens allergisch voor zijn of je bent vegetariër, meld dat als je je aanmeldt.

Aanmelden kan via 06-47 94 73 74 of mail naar ontmoetingsmoment@gmail.com  
De ontmoetingsbijeenkomst is weer bij Zorgbelang in Tilburg (Ringbaan Zuid 44).
We zien je graag op zondag 29 oktober 2017!

Het ontmoetings-comité

De ontmoetingsbijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door Humanitas Midden-Brabant, Achter de geraniums uit, CV Productions, Attent in het kwadraat en Zorgbelang Brabant|Zeeland.

Reacties (1)

  • Super leuk initiatief en ik hoop dat mijn moeder en heel veel eenzame ouderen hier een hele mooie zondagmiddagbeleving aan over houden . Mw . Renee Smolders , van het ontzorgbureau, Attent in het Kwadraat, gaat zich ook hier weer vol overgave voor inzetten. Zo bezorgt zij niet alleen door de week vele eenzame ouderen een fijne ochtend of middag , maar zelfs op deze zondag gaat ze ouderen ophalen om een leuke middag te bezorgen , samen met Zorgbelang Brabant.
    Voor beiden : Chapeau !!

    Corina Van Berkel donderdag 12 oktober 2017 09:18

    Meld als ongepast!

Reageer op deze pagina

Nieuwe reacties:
Anti-spamvraag

Let op! Uw reactie wordt direct zichtbaar op de website. De sitebeheerder heeft het recht ongewenste reacties zonder overleg te verwijderen.